Haos în Ministerul Afacerilor Interne

poza articol chiureanu 1

Haos în Ministerul Afacerilor Interne

69 / 100

În urmă cu câteva zile, în presă a apărut un articol referitor la grave nereguli ce sunt protejate si dezvoltate la ITPF Timișoara de către MAI și IGPF.

ReporterIS – Scandal imens: șeful Anti-Imigrare, prins la birou în posturi obscene. E anchetat pentru mită și se plictisea. Hai în Schengen! / VIDEO-EXCLUSIV

SNPF a scris și a sesizat M.A.I. și I.G.P.F. asupra mult mai multor nereguli decât cele ce au fost scoase la iveală de către reporteri în articolul de mai sus. De dl. Chioreanu am mai scris si noi acum ceva timp în urmă iar cu privire la dl. Giurea avem multe scrise și sesizate.

haos în Poliția de Frontieră – Sindicatul Național al Polițiștilor de Frontieră(snpf) articol Chioreanu

Lucrurile au scăpat de mult de sub control în Poliția de Frontieră, dar cum ne-am obișnuit, cei din MAI vor încerca să mușamalizeze totul.

Chioreanu minte cu nerușinare în interviu precum că filmul ar fi trucat, atașăm poza din biroul d-lui.

Birou Chioreanu
Birou Chioreanu

 

Dl. Giurea se face că nu recunoaște birourile ce se află în clădirea pe care o manageriază, pentru d-lui, evenimentul este unul mult prea comun și banal. Acesta minte susținând că individul pus la dispoziție face activități la popotă, când popota este închisă de ani de zile.  De orele și zilele în care protejatul lui nu a fost la serviciu dar a încasat salariu, nici atât nu vrea să vorbească. Faptul că un procuror ce a instrumentat cazul din diferite motive a refuzat să citească probele din rechizitoriu considerând că nu se încadrează la infracțiune nu înseamnă că persoana în cauză a fost la muncă 8 ore pe zi, așa cu prevede programul de lucru.

Se vorbește pe surse că domnul Giurea este foarte susținut în MAI de domnul Despescu, cât și de apropiați din cercul domnului Iohanis, prin federația Germanilor din România, dar mai multe detalii pe acest subiect vor fi prezentate într-un alt material.

Din ce înțelegem de la colegi, Chioreanu are o practică făcută cu aceste filmulețe, colegii susțin că sunt mult mai multe și mult mai explicite. Așteptăm partea a doua a articolului, doar așa cu ajutorul presei mai avem o șansă de a schimba ceva în MAI.

Un alt eveniment recent petrecut în curtea inspectoratului este cel când un traficant a fugit din curtea acestuia. Trebuie să precizăm  foarte clar, un astfel de eveniment nu poate avea loc decât cu complicitatea unor persoane din interior, e greu de crezut că poate fi o neglijență atât de mare.

Traficant evadat din sediul Politiei de Frontiera la Timisoara, unde era la audieri. A fugit mancand pamantul si a disparut fara urma – Opinia Timisoarei

 

69 / 100