Vestita Muscă Verde de Rahat🪰

A venit vara!!!!
Odata cu dogoarea 🔥 zilelor, au început și muștele turbate🪲🪲🪲 să bântuie prin Pădurea răcoroasă de la frontieră.
Dar ce vești mai avem noi de prin coclaurile Porții de peste apa Prutului???
Vestita Muscă Verde de Rahat🪰 a pierdut un pic, un proces la judecata animăluțelor precum că era stresată de fluturarea unui plici împotriva putorii lăsate de prezența aripioarelor sale pline de rahat💩 printre viețuitoarele nevinovate.
Apoi, cu frica în sânu-i mic fetid de rahat, a atacat stricând liniștea naturii, plătind din greu bătrânul Papagal de Jurnal🦜, un cadavru senil pentru care sanitarii anatomo-patologi🙇‍♀️ ar da bani și mai grei să îi facă analize să afle din pură curiozitate din ce soi de putregai se ține de nu se desface în orice moment.
Bătrînul senil 🤡🦜cotcodăcește dement prin toate coclauri, căutând să își confirme aberațiile aburinde a rahat din forma ce îi ține loc de acoperiș la gât, când pe la Ulii de la DinCot cu Buză🦅🦅🦅, când pe la Ocoalele de Pădure din Târgul Ieșilor.
Mai să îi plângi de milă cum se chinuie pentru niște frunze aruncate de o Muscă hoață🪰, să facă sluj și să îi curețe aripioarele duhnind a mațe putrede colcăind de viermi galbeni🪱 de hazna.
În ăst timp, Muscoiul versat 🪰încearcă să cace 💩tot în jur, indiferent de bunul simț general sau de principiile elementare de viață, căutând astfel să își acopere urmele lăsate de piciorușele din față ce s-ar fi găsit întâmplător pe niște papiruși atunci când au trecut cele 12 coji de nucă pline cu iarbă dăunătoare plămânului trase de niște cărăbuși tâlhari.
Dar ca întotdeauna, în Pădurile🌳🌲 patriei tot mai vine din cand în când câte o furtună ⛈️ și mai spală până la os zoaiele borâte de animalele corupte și de rahatul diareic împrăștiat de curul cufirit al diverșilor papagali🦜, corbi sau alte dihănii greșite de la natură.
Acum, pentru ca să priceapă și umblătorii cu capetele în formă de carcasă goală, care lasă dâre de existență în natură, să explicăm ce semnifică cele de mai sus.
Tâlharul MULINETĂ🥸 (fiu al unui consacrat și dovedit infractor cu păcăleli pe la o școală de neșcoală), fiind pus de un Prost de Tablă😎 să joace golănii pe o funcție mare din Dealul Copoului, a primit ca poruncă să supravegheze bunul mers al MERSULUI 🤑 prin poarta Sculenilor.
Cum, necum, i-au luat urma Copoii🐶 neosteniți ai Dreptății.
Rămas cu curul gol, dat jos din funcție și lăsat din brațe de Prost, Tâlharul MULINETĂ🥸 plătește pe un alt ȘI MAI PROST🦜, care trage de limbă, de cur sau de altceva pe Copoi🐶 și pe alții, sub masca unui cavaler ratat al cinstei, ca să afle și să îl servească pe MULINETĂ 🥸cam cât se știe din implicarea sa și cum ar putea altfel pregăti apărările.
Simplu !
În episodul ce va urma, altele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte