URSUL PĂCĂLIT DE VULPEA DE LA I.G.P.F.

Până nu demult vă informam cu privire la neregulile de la I.T.P.F. Timișoara sub conducerea chestorului de carton Giurea Tiberiu Gim, cel care a evoluat profesional peste noapte, ajungând dintr-un simplu slugarnic executant într-un adevarat „strateg experimentat” care a venit de departe să desfășoare adevărate misiuni tip comando pe plaiurile timișene. Cum era de așteptat, acesta a urcat și mai sus în ierarhia I.G.P.F., suflându-i în ceafă actualului inspetor general Liviu Bute, personalitate care este legată de mâini și de picioare când vine vorba de “profesionistul” Giurea Tiberiu Gim. Această evoluție profesională a avut la bază actuala și vechea clasă politică reprezentată de factori slab pregătiți profesionali, dornici de îmbogățire peste noapte din ciolanul public.

În actualul comunicat „Ursul Păcălit” este nimeni altul decât secretarul de stat al MAI, Bogdan Despescu, cel care s-a lăsat influențat negativ de acest strateg cu rang de chestor, Giurea Tiberiu Gim, cel care și-a luat angajamentul că va stârpi migrația la fel cum a stârpit contrabanda la Sighet acolo unde a activat ca și turnător/colaborator al structurilor de informații și instituțiilor de parchet locale. De această dată a așteptat perioada în care, potrivit adevăratelor statistici ale I.G.P.F., trendul migraționist este descendent și s-a oferit să vină la Timișoara să le arate el migranților, celor care nu au auzit că vor întâlni “pieptul dezvelit” al războinicului Giurea Gim. Numai că astrele nu s-au aliniat așa cum se făcea în trecut și a avut mare ghinion încă de la debarcarea în curtea inspectoratului de la Timișoara, unde sub comanda sa nemiloasă și aprigă, a reușit performanță să facă scăpați 3 dintre migranții  aflați în curtea I.T.P.F. Timișoara. Aceștia au reușit să fugă chiar de sub nasul său “fin”, în timp ce acesta era preocupat de trasarea unor sarcini pe linie statistică structurilor subordonate și mai ales reținut de sedințele interminabile în care vorbește dar nu spune nimic cu aport profesional. Știm cu toții că atunci când nu vrei să lași oamenii să muncească, îi pui să facă situații. În situația creată și neraportată la I.G.P.F. și M.A.I., în loc să efectueze activitățile specifice în spețele pe migrație, din ordinul lui Giurea, toți lucrătorii I.T.P.F. Timișoara au fost dirijați să îi găsească pe cei 3 evadați dintre care a fost găsit doar unul despre care nu suntem convinși că ar fi chiar cel fugit.

Să revenim și să subliniem faptul că de când a sosit domnia sa la Timiș, nu a făcut altceva decât să se plimbe pe la sectoare pe banii instituției doar pentru a afla cu toții că “Gim is back”, fără să caute și să găseasca strategii care să funcționeze împotriva fenomenului migraționist. Bineințeles că toți migranții aflați pe teritoriul Republicii Serbia, au auzit și s-au îngrozit, astfel că de la 30-40 migranți/24h au hotărât să vină cu duiumul să îl cunoască pe acest exemplar pe cale de dipariție, numarul total ajungând aproape de 80 zilnic. Evident că avem de-a face cu o creștere a numărului de migranți intrați în România sau blocați la intrarea în România, de data asta suntem curioși daca dl chestor își va asuma „meritul deosebit”.

În aceste vremuri tulburi, în care autoritățile din România și din lume, fac eforturi supraomenești pentru limitarea răspândirii acestui virus cumplit, chestorul Giurea Gim Tiberiu găsește soluția salvatoare care rezolvă toate problemele de la I.T.P.F. Timișoara și anume anularea concediilor și liberelor și mai ales delegarea multora dintre colegii nostri din cadrul I.T.P.F. Timișoara. Am fost induși în eroare de către comanda M.A.I. și mai ales a I.G.P.F., atunci când ni s-a promis că a încetat acest gen de rezolvare a problemelor și mai ales atunci când Giurea a fost înlăturat prin promovare de la I.T.P.F. Timișoara. Oare care este interesul acestui individ pentru Timișoara? Să fie oare lanțul de farmacii pe care dorește să îl deschidă în Republica Serbia pentru care s-a interest prin colegii nostri polițiști de frontieră sau vrea să monitorizeze etapele construirii casei sale de la Timișoara? Încercăm să ne lămurim și mai ales să vă tinem la curent cu ce se întâmplă la Timișoara în această perioadă tulbure.

Până atunci, domnilor Bogdan Despescu și Liviu Bute, sunteți vinovați de suferința polițiștilor de frontieră de la Timișoara și mai ales de creșterea numărului de migranți pentru că lucrătorii de acolo refuză să mai fraternizeze cu acest individ pe care îl tolerați, așa cum au facut-o în trecut când blocau ilegal migranții și îi traficau în Republica Serbia ca să execute ordinele ilegale. Interesați-va mai cu atenție și interes dacă nu cumva imaginile cu migranții loviți cu cruzime, apărute în media, nu reprezintă produsul instructajelor acestui chestor deosebit…verificați dacă nu cumva este o metoda neortodoxă impusă.

Până atunci lămuriți-ne cine se face vinovat de fuga acelor migranți din sediul I.T.P.F. Timișoara, Giurea Tiberiu Gim că nu a coordonat cum trebuie sau simplii agenți care sunt depășiți pentru că lucrează zi și noapte?

Domnilor, nu vă mai lăsați păcălit de acest individ, verificați prin comparație luna noiembrie a anilor 2018, 2019, 2020 și o să constatați că Gim Tiberiu Giurea a știut de ce a ales să se “sacrifice” și să vină o lună la Timișoara, pentru simplu fapt ca este perioada descendentă a fenomenului nu pentru că acesta este capabil să facă minuni.NU NE CREDEȚI PE CUVÂNT, VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI!

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte