TRAGEDIE, S.P.F. Tutora isi numara politistii decedati

Tragediile din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Țuțora se țin lanț, în mai puțin de o luna de zile doi polițiști de frontieră au decedat, ambele cazuri datorându-se stresului acumulat la și în timpul serviciu. Nici nu se poate altfel când la conducerea acestui sector se afla un personaj controversat, șeful sectorului fiind un condamnat definitiv de instanța de judecată pentru comiterea infracțiunii de braconaj, care de la numirea în funcție a încercat să își impună calitatea de șef prin  terorizarea și hărțuirea colegilor polițiști de frontieră.

Organizația noastră a facut nenumărate sesizări cu privire la modalitatea prin care acesta își manifestă calitățile manageriale, însă măsura luată de conducerea Inspectoratului a fost cu premierea acestuia pe o perioadă de șase luni cu salariul de excelenta.

Sindicatul Național al Polițiștilor de Frontieră este alături de familiile colegilor nostri și le transmitem pe această cale sincerele noastre condoleanțe și DUMNEZEU SĂ-I IERTE!

3 comentarii publicate

  1. Sincere Condoleante familiilor acestora si Dumnezeu sa-i ierte !!Din pacate , incepand cu anii 2000 , sistemul Politienesc a inceput sa fie POLITIZAT EXCESIV, DIMINUADU -SE AUTORITATEA INSTITUTIONALA si cea IEARHICA , prin introducerea in acesta , pe langa cei SCOLARIZATI , o MULTIME de CIVILI ,(AMANTE, NEPOTI, CUMNATI FINI , FRATI , cu afinitati in politica si partide s.a.m.d. )Drept dovada caltatea si pregatirea acestora fiind sub nivelul si criteriile minime de admisie in institutie (Bareme pregatire fizica , test psihologic ,pregatire de specialitate si discipline de sprijin , trageri , etc )Astfel s-a amestecat sistemul si asa au aparut SPAGILE GRASE si CIRCUL din VAMI si PTF-uri la Tv !!O PALMA si mult NOROI , asupra institutiei si asupra uniformei de Politie , care a ramas PATATA si MURDARA .Iar dupa au inceput sa apara si SEFII IMPOSTORi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte