Statul mafiot sau oamenii cinstiţi?

Încă de la înfiinţare şi până astăzi, sindicatul nostru a încercat şi în unele cazuri a şi reuşit, să ajute membrii abuzaţi de mafia din sistem. În acest sens au fost făcute sute de denunţuri şi enorm de multe dezvăluiri sau sesizări, care de cele mai multe ori au dus la hărţuirea şi intimidarea celor care au contribuit la scoaterea lor la lumină.

Chiar dacă această luptă este acerbă, se pare că nu o să scăpăm foarte curând de această caracatiţă şi de sistemul putred. Acesta se măreşte şi se dezvoltă de la o lună la alta.

Au creeat proceduri de lucru printre care si renumita CONCEPTIE ce a dus la dezvoltarea coruptiei si statului mafiot. Sistemul a devenit atât de corupt, murdar şi mafiot, încât pe lângă politic au aderat şi foarte mulţi oameni din justiţie. Din acest motiv şefii noştrii îşi permit să facă abuzuri fără a fi traşi la raspundere.

Dovadă stau următoarele linku-ri:

https://www.reporteris.ro/component/k2/item/114584-înregistrările-bombă-ale-unui-scandal-penal-șeful-operativ-la-frontiera-ue,-numit-prin-proptele-politice-audio.html?fbclid=IwAR2tBYLJnKkYwLOXfk75B6HA3jbbO4CY0WOpK90vWQJVWUBOJzc5NkMVJok

 

https://recorder.ro/misiune-sub-acoperire-pentru-statul-mafiot/

 

https://www.youtube.com/watch?v=NRZDqG0hIks

 

Contrabanda cu țigări este o afacere de sute de milioane de euro pe care statul român se preface că nu poate să o stopeze. Milioane de pachete trec anual peste graniță și se vând în piețe, în văzul tuturor. Statul destructurează constant rețele de contrabandă și condamnă la închisoare interlopi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte