SNPF: Hotărâre şi determinare=SCHIMBARE

Haideţi să începem acest comunicat cu o întrebare simplă la care vă rugăm să vă răspundeţi fiecare. Cât de nemulţumiţi suntem noi poliţiştii de frontieră de ce se întâmplă la muncă? În fiecare zi vedem şi auzim de la mai marii noştri conducători, lucruri care ne dau peste cap, fără logică, fără să ia în considerare realităţile muncii noastre. Vorbim despre asta între noi, în cercuri restrânse şi parcă nu le înţelegem rostul. De atâta timp se întâmplă lucrurile astea şi pe bună dreptate, am ajuns într-o stare de resemnare cronică. Lehamite pare cel mai potrivit cuvânt. Vorbim între noi, simţim, gândim, vedem că activitatea noastră a poliţiştilor de frontieră este grav viciată de “minţi luminate”, care parcă şi-au propus să ne facă viaţa şi munca un calvar. Îţi vine câteodată să crezi că au un interes să ne aducă în starea asta. Când ai senzaţia că lucrurile par să se liniştescă şi să intre pe un făgaş normal, mai apare o decizie/un ordin/o dispoziţie controversată, de cele mai multe ori fără fundament şi fără logică. Câteodată stai şi te întrebi: Oare ăştia îşi dau seama cât sunt de ridicoli? Oare nu o fac în numele corupţiei pe care o încercă mulţi dintre ei? Controale fulger, chichiţe birocratice, întrebări stupide, speţe fanteziste, de ce erai acolo şi nu dincolo, completează tabloul cotidian al activitătii noastre. Activitate dom’le nu glumă.

Credem că a venit vremea ca noi ăştia de mai jos să strângem rândurile şi să nu mai înghiţim ceea ce am înghiţit atâta timp. Ne trebuie hotărâre, determinare şi curaj. Împreună putem schimba ceva în sistemul acesta, pe care am ajuns să îl hulim tot mai mulţi.

Domnilor, sunteti in campanie electorala?

Ati promis ca frontiera va ramane nesupravegheata?

1 comentariu publicat

  1. CINE SI CUM NE SUNT EVALUATI, EVALUATORII !
    La finele concursului organizat la I.T.P.F. Sighetu Marmatiei s-au inregistrat un numar record de contestatii privind subiectele de concurs. Rugaminte adresata conducerii I.G.P.F. si comisieide concurs; intrucat va considerati reprezentantii unei institutii oneste si transparente, va rugam sa faceti public continutul testului asa cum la institutiile de invatamant a M.A.I. la finele oricarui examen de admitere, subiectele sunt publicate. Astfel, oricine poate sa se convinga sau poate fi convins de „propria valoare”. In caz contrar doriti sa ramaneti promotorii netransparentei si de onestitate indoelnica.
    P.S. Din surse sigure, avem colegi care sunt in posesia subiectelor, facetile cunoscute, publicatile ! DORITI O SCHIMBARE, LUPTATI PENTRU A O OBTINE – PROVOCATI-O !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte