SINDICATE DE CARTON-PSEUDOSINDICALIŞTI

                V-aţi pus întrebarea cum se face că faceţi parte dintr-un sindicat dar nu se vede nimic din activitatea acestuia? Sunt sindicatele fantomă care doar mimează că luptă pentru drepturile şi interesele voastre. Dăm un exemplu concret. La nivelul Botoşaniului lider de sindicat este purtătorul de cuvânt al instituţiei. Stăm şi ne întrebăm. Cum poţi reprezenta oameni când intri în contradicţie cu specificul muncii tale? Înseamnă să te dedublezi sau să ai personalitate dublă. Se “zvoneşte” că acest lider sindical a divorţat “pe hârtie” doar ca să beneficieze de chirie. Chirie pe care a transformat-o în rată la bancă cu aprobarea conducerii ITPF Iaşi. Totul legal, dar foarte puţin moral. Puteţi avea încredere în lideri care au o asemenea moralitate? Să ajungi la asemenea tertipuri doar pentru a-ţi plăti statul rata la bancă? Credibilitate zero. Doar atât vă cerem dragi colegi, să vă gandiţi la ce aţi obţinut de la sindicatele la care cotizaţi de atâţia ani, în afară de o sticlă de şampanie şi o agendă la sfârşit de an. Cine vă reprezintă şi dacă îi simţiţi aproape de voi. Dacă nu gasiţi raspuns la întrebările astea înseamnă că sunteţi doar “membrii cotizanţi” la aceste sindicate.

Breaking News

          Liderul sindical de care facem vorbire candidează la concurs pentru ocuparea funcției de Șef Serviciu Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani scoasă la concurs de către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, iar la ședința organizată în data de 13.06.2019 la sediul STPF Botoșani de către Inspectorul șef al ITPF Iași a participat și acest lider susținând politica șefului ITPF Iași referitor la colegii polițiști de frontieră declarați apt limitat, adică cu punerea lor la dispoziție, dovada făcând chiar convorbirile purtate pe diverse grupuri în rețele de socializare cu o zi înainte de ședință „ în urma unor discuții la nivelul sindicatului…. Am identificat o soluție pentru rezolvarea problemelor colegilor declarați apt limitat, pt membrii noștri am soluția, ceilalți care vor să obțină soluția, îi aștept cu o adeziune”.

             Amintim acestui lider de sindicat că o organizație sindicală la nivelul unei instituții rezolvă problemele tuturor lucrătorilor, în cazul nostru polițiști de frontieră.

              Vom urmări cu mare atenție și interes concursul organizat de către ITPF Iași

     BIROUL EXECUTIV CENTRAL

          „…Apărăm dreptatea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte