Politică de confidențialitate

Cine ești (suntem)

Adresa sitului web este: https://snpf.ro.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Formulare de contact

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice

Cu cine partajăm datele tale

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informațiile tale de contact

Informații suplimentare

Cum îți protejăm datele

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor

De la care părți terțe primim date

Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor

Cerințe pentru divulgarea unei afaceri controlată de guvern

Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Temeiurile și bazele legale ale prelucrării datelor. SNPF prelucreaza datele dvs. personale în conformitate cu Regulamentul UE privind protecția generală a datelor (GDPR), legea 260/2008, 191/2015, 237/2015, caresunt relevante pentru protecția datelor, precum și toate celelalte legi aplicabile. Dacă solicitați o oferta pusa la dispozitie de partenerii nostril comerciali, avem nevoie de informațiile pe care le furnizați pentru emiterea ofertei, încheierea contractului și evaluarea riscului care trebuie asumat de noi.  După încheierea contractului procesăm aceste date pentru executarea relației contractuale. Încheierea sau executarea oricarui contract, acord, adeziune, reprezentare in instanta sau orice alta forma contractuala cu SNPF, nu sunt posibile fără prelucrarea datelor dvs. personale. Baza legală a prelucrării datelor cu caracter personal în scopuri precontractuale și contractuale este articolul 6 alineatul (1) litera (b) GDPR. De asemenea, prelucrăm datele dvs. pentru a proteja interesele noastre legitime sau ale terților. În plus, prelucrăm datele dvs. personale pentru îndeplinirea obligațiilor legale, cum ar fi cerințele de reglementare, sau obligațiile de păstrare a obligațiilor comerciale și fiscale. Dacă intenționăm să procesăm datele dvs. personale pentru un scop care nu este menționat mai sus, vă vom informa în prealabil în limitele prevederilor legale. Informațiile colectate și prelucrate, Tipuri de date cu caracter personal pe care le prelucram. SNPF va colecta si prelucra numai datele personale necesare în scopuri convenite si solicitam membrilor nostri sa ne comunice date cu caracter personal numai acolo unde este strict necesar acestor scopuri. Atunci cand trebuie sa prelucram datele personale pentru a furniza serviciile/ofertele noastre, putem solicita informatii si despre alte persoane vizate, cum ar fi membrii familiei, beneficiari ai contractului, persoane asigurate. Datorita gamei diversificate a serviciilor/ofertelor speciale oferite membrilor persoane fizice, SNPF poate prelucra mai multe categorii de date personale, acestea variind în functie de tipul serviciu/produs din oferta speciala pentru care optati (nume, prenume, detalii de contact – numar de telefon personal, adresa de email, adresa de domiciliu/resedinta, etc., date din actul de identitate, permisul de conducere, certificatul de înmatriculare, cartea de identitate a autovehiculului, acte de proprietate, contracte de inchiriere, orice alte documente care probeaza interesul asigurabil, date privind venituri si alte detalii financiare – date bancare, date privind bunurile detinute, date necesare evaluarii de risc pentru analizarea eventualelor cereri de asigurare). Pentru anumite servicii/produse din ofertele SNPF, si atunci cand acest lucru este impus de lege sau este permis de acordul dumneavoastra, este posibil ca SNPF sa colecteze categorii speciale de date cu caracter personal (date privind sanatatea, date biometrice – semnatura, date privind contraventii, infractiuni sau alte fapte mentionate în documentele emise de politie aferente dosarelor de dauna ori sanctiuni, condamnari penale sau privind expunerea politica în cadrul verificarii clientelei) Categorii de destinatari ai datelor personale. Datele pot fi dezvăluite unor categorii de destinatari (parteneri comerciali, autoritati publice, parteneri de grup) în vederea îndeplinirii obligațiilor contractuale și legale. Durata stocării datelor. Vom șterge informațiile personale imediat ce păstrarea lor nu mai este necesară pentru îndeplinirea scopurilor de mai sus. În plus, stocăm datele dvs. personale în măsura în care suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Drepturile de păstrare a dovezilor și de reținere corespondente apar, printre altele, din Codul Civil, din Codul fiscal și din Legea privind spălarea banilor. Perioadele de stocare sunt de până la zece ani. Drepturile persoanelor vizate. În conformitate cu GDPR aveți dreptul de a cere informații referitoare la datele dvs. personale stocate de SNPF. În plus, în anumite cazuri, puteți solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale. Aveți dreptul de a restricționa prelucrarea datelor dvs. personale și de a solicita transferul acestora într-un format structurat, prelucrabil prin mijloace electronice automatizate. În cazul în care prelucrăm datele dvs. personale în vederea protejării intereselor noastre legitime, aveți dreptul de a obiecta cu privire la aceste prelucrări dacă situația dvs. particulară vă oferă motive a vă opune acestor prelucrări.

Dreptul de opoziție. Aveți posibilitatea de a depune o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Sari la bara de unelte