reușită importantă pentru SNPF

Cu foarte mare bucurie anunţăm reuşita SNPF-ului într-o cauză de cercetare incorectă şi abuzivă. Este vorba de un coleg de-al nostru de la SPF Bivolari-ITPF Iaşi, căruia, în urma cercetării administrative, membrii comisiei, prin vehementul nepriceput personal civil sau scuze, ofiter greu de carieră cu o experiență vastă în domeniu, RUSU IONUT, au constatat prin priceperea acumulată, fără a accepta depunerea la dosar a probelor în aparare, că vinovat de situația creeată este  colegul nostru imputându-i-se astfel suma de 22.000 lei în urma avarierii unei autospeciale Volkswagen Passat. Pe scurt, în timpul unei misiuni de supraveghere, din cauza starii tehnice precare a autoturismului (lipsă scut protecţie, amortizoare defecte, etc.) şi a starii proaste a drumului, maşina a suferit avarii în zona băii de ulei şi prin declanşarea airbag-urilor.

         A urmat o perioadă lungă şi chinuitoare de explicaţii, rapoarte, expertize, contestaţii, în urma cărora colegul nostru a fost găsit vinovat şi pus să platească. La sesizarea şi prin implicarea conducerii SNPF, prin presedinte Diugu Adrian Ioan, urmând caile procedurale, s-a ajuns la Comisia Juridică a Imputaţiilor. După ce s-au studiat cu atenţie probele și inscrisurilor depuse la dosar chiar de catre comisia de la ITPF Iasi, s-a  ajuns la concluzia ca cercetarea a fost abuzivă și cu falsuri grosolane in dosar, începând de la planșa foto pănă la expertiza efectuată . Nu s-au respectat procedurile, mai mult, dosarul de cercetare se pare că a fost “aranjat” cu intenţie şi vinovăţie, posibil de natură penală (fals în înscrisuri, probe ticluite, contraziceri în cadrul cercetării) . Scopul a fost foarte clar/ să iasă vinovat cine vor ei. Trebuie să dăm şi numele ofiţerilor responsabili cu această mascaradă de cercetare: RUSU IONUŢ şi BULEA MUGUREL. Cât de ageamii pot fi cei doi şi cum pot pretinde că sunt ofiţeri de poliţie de frontieră?  Au făcut “greşeli” de neiertat. Ne găndim că expertul ofițer Rusu Ionuț din cadrul ITPF Iași-administrativ, când s-a uitat la plansa foto a rămas surprins văzând ce culori frumoase sunt imprimate pe hârtie, de a uitat că în locul autoturismului avariat Volkswagen Passat era un alt autoturism marca Logan și uite așa, ne facem buni de plată. Din păcate, nici următorii semnatari nu s-au documentat daca Decizia de imputare a fost corect aplicată, fără o verificare minimă a documentelor din dosar, important era că s-a gasit vinovatul, avea cine plati și atunci se poate semna cu ochii închiși, doar agentul de politie este avut și are de unde plati. 

        Fără sprijinul şi experienţa conducerii SNPF, colegul nostru era bun de plată fără sa aibă parte de o cercetare corectă şi obiectivă!           

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte