Putregaiul se mareşte!!!…(serial fără sfârşit)

Suntem în situaţia în care nu mai reuşim să scoatem capul la lumină. După ce imaginea Ministerului de Interne este terfelită şi după ce însuşi ministrul acestuia spune apăsat că e putregai în sistem, continuă să apară şefi şi şefuţi care nu par să înţeleagă că fac parte din acel putregai. Aşa se întâmplă şi cu noile proceduri referitoare la acordarea salariilor de excelenţă. Ne trezim peste noapte că se interpretează Legea Dialogului Social forţând scoaterea sindicatelor, chiar si a celor reprezentative de la dezbaterile despre acordarea acestor EXCELENȚE. Echitatea acordării acestor salarii de excelenţă era cât de cât apărată tocmai de participarea unui număr cât mai mare de reprezentanţi sindicali. Se ştie foarte bine pe ce criterii(PCR) sunt acordate acestea, dacă ar fi să nu fie contestate de unele sindicate, mai ales cele profesionale cum este şi SNPF (sa ne amintim de perioada când unii STĂPÂNI le dădeau unor SCLAVI astfel de salarii cu condiția ca o mare parte din acest beneficiu să se întoarcă STĂPÂNULUI înapoi). Aşa oare se elimină putregaiul din sistem? Aşa văd unii şefi de la  frontiera externă curăţirea sistemului de putregai? Sau ei sunt în grămada de putregai de care vorbeşte ministrul? Să nu mai vorbim de termenele pe care le dau pentru a se face propunerile, de pe o zi pe alta. Cum poţi face o evaluare a unui întreg colectiv de pe azi pe maine, ca să poţi propune cea mai îndreptăţită persoană să beneficieze de acel drept? Sau, cum poţi să tragi de mânecă un şef care a propus persoane pe principii imorale si ilegale dacă nu ai pe nimeni să conteste? Sunt întrebări la care şefii cei mari sigur nu vor raspunde pentru ca au un singur interes, DEPROFESIONALIZAREA POLIŢIEI ROMANE și dezvoltarea putregaiului și a corupției. Deci putregaiul rămâne. Noi suntem datori să protestăm.

ITPF Iaşi, prin puterea stăpânului inspector șef de pe moșia imaginară concepută în mintea lui, a fost singurul Inspectorat din Poliția de Frontieră Română care a ales să încalce legea și acordurile încheiate de sindicate și federații, acuzând că „centru” adică I.G.P.F. este singurul vinovat prin emiterea ilegală și abuzivă a unei proceduri de sistem (PS- 600).

Domnule ministru ne abținem să facem reclamă la unele produse comerciale, dar pentru eliminarea petelor ramase în urma putregaiului sunt suficiente soluții de eliminarea acestora.

Da, cu siguranţă IGPF-ul are partea sa de vină și într-adevar aceasta procedură, ca și conceptia de altfel, sigur sunt concepute de o persoană ce a fost “abuzată în copilarie”, iar unii le semnează și le aplică cu ochii închişi, ba mai mult, chiar amplificând şi dezvoltănd starea psihică a autorului  prin punerea în aplicare cu exces de zel a acestui material.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte