Polițiștii de Frontieră așteaptă și alte demisii odată cu Carmen Daniela DAN

        Un început de săptămână bun și fericit pentru toți polițiștii de frontieră din România, azi 15.07.2019. Ministerul Afacerilor Interne a facut cea mai bună achiziție, DEMISIA MINISTRULUI CARMEN DAN.
Doamna Carmen Daniela DAN, nu ați plecat cu capul sus, noi polițiștii suntem acum cu capul sus. Am scapat de una din cele mai mari poveri pe care le-am avut în ultimii 20 de ani.
Ca să  nu plecați singură, odată cu demisia depusă, ar fi indicat sa vă luați și protejații, cum ar fi împuternicitul șef IGPF Popescu Adrian, apropiaților lui și a celorlalți șefi incompetenți. Așa după cum și Doamna Prim-ministru Viorica DĂNCILĂ a declarat, ați fost total dezinformată de problemele reale cu care ne confruntăm noi polițiștii de frontieră.
Chiar dacă nu aveți personal ce să vă reproșați, noi polițiștii de frontieră avem foarte multe reproșuri să vă aducem. Dar acum este prea târziu, o să le aducem la cunoștința noului ministru ce va fi instalat la cârma acestui minister. Un minister de elită și cu o importanță majoră in România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte