Muscoiul verde de rahat🪰💩 și neamul lui 🤮🤮🤮

Tot vorbim de Musca Verde de Rahat 🪰 cu toate relele din lume pe care le face dar uităm să dezvăluim mai departe lumea jegoasă în care s-a născut, respiră putoare de rahat și se băloșește cu cei ce se înconjoară îndeaproape.
Să depănăm firul amintirilor pentru cel mai Jegos Muscoi 🪰de pe fața pământului.
Stârpitura a văzut lumina cerului prin Nordul Pădurii Verzi de la Frontieră 🌳🌳🌳, uncropit de către un Bondar Infractor 🪲 care se ocupa cu mangleala la magazie prin trupa armată 🪖🪖🪖 și mai apoi cu amăgirea unor viețuitoare proaste ce doreau să aibă permise de condus căruțe cu paie.
Zice-se că în copilăria sa nefericită, Muscoiul 🪰 o fura de la tatăl infractor, fiind făcut constant de rușine și evitat de către ceilalți kinderi de școală pe motiv că este prea cârpă 🪱.
Anii au trecut și ura în Muscoi 🪰 tot s-a strâns. Cum-necum, jegosul s-a școlit prin diverse școli verzi 🏦🕍 până ce a ajuns să fie un jupân pe la centrul Marii Păduri Verzi 🌳🌳🌳 de pe lângă apa curgătoare a Prutului.
Mai tot timpul și-a căutat să aibă o umbrelă☂️ ca să nu-i ude aripioarele și să crească și mai mare ca să prindă cheag. Astfel, diverse orătănii-șefi 🕵️‍♀️👮‍♂️l-au tutelat pe măsura pupării 👅în dorsale și a furnizării cu râvnă a tainului cuvenit pentru șefi.
Dar oricât s-a chinuit Musca Răpănoasă🪰, a fost prea proastă și analfabetă ca să prindă un zvâc în cariera sa ratată. Fiind așa de prost, până și șefilor 😎 bandiți consacrați li se făcea rușine de asociere.
În viața tristă personală, Muscoiul 🪰sătul de foame și doritor de parvenire, s-a asociat cu Vulpoaica-Hoțoaica 🦊, ființă bogată cu adăposturi frecventate de brigăzile de cărăbuși 🪳🪳🪳infractori care trec prin porțile Pădurii Verzi🌳🌳🌳. Nici măcar cu averea Vulpoaicei-Hoțoaicei🦊 și nici cu jaful personal de prin Pădure 🌳🌳🌳 nu a reușit în cariera sa de rahat să urce mai sus de nivelul hîrtiei igienice folosite din toaletă.
Și ca să urmeze cursul lumii, din cei doi asociați a izbutit să iasă Semigândacul 🦟– o insectă neterminată cu căutătură de tâmpit, semiretardat care își dă aere de șmecheraș de drum de pădure, în fond un trist și un prost la fel ca și tac-su Muscoiul🪰.
Mai zilele trecute juca rolul de mare afacerist, vânzând o bucată obosită de tablă de BWM 🚗, furăciune de la Muscă.
Prin Pădure, departe de scorburile și adăposturile famigliei, Muscoiul 🪰 i se mai scoală trompița mică și neagră după vreo insectă sau după vreo defecțiune de la natură prevăzută cu gaură. De-a lungul timpului frecvent a furat-o și mai puțin a dat-o.
De notorietate a fost combinația pe sub coadă cu Marisa-Scroafa 🐽🐷 de peste apa curgătoare cu care Muscoiul 🪰 bucuros a fost să i se deșerte însă mai după aceea Scroafa 🐽🐷 l-a cam tăvălit prin bălegar💩, semn că mai mult a gâdilat-o decât răcorit-o. Nașpa Muscoiule🪰 dacă o ai așa de mică!
Mai nou de o vreme are o țiitoare prin zăvoiul Pădurii, pe Viespișoara M🐜.
Bună insecta, păcat de atârnătorul legal care asistă neputiincios la panarama dintre Muscoi 🪰 și Viespișoară 🐜. Și ca să se dea șmecheră (fixul Muștei 🪰 de o viață de a fi așa însă prea slab totuși de a-și acoperi frustrarea de a fi prost și frustrat) s-a înrudit cu Viespișoara 🐜 ca să aibă chipurile o justificare de ce mai tot timpul stau apropiați trompiță în trompiță. Muscoiule 🪰 , toată lumea râde de tine, de ce nu te potolești?!
În serviciul tău de un sfert de veac de unde furi și păcălești precum respiri, tot proastă și retardată ai rămas Musco!!! Degeaba ai toți banii 👑👑👑 din lume 🌎🌍🌏, în adâncul sufletului tău mic și puturos tot ca un gunoi te simți.
Tot speri că într-o bună zi o să mai călărești vreun bou sau vreo iapă 🐴de tablă care să te urce în slava cerului să vezi și tu lumina elitei.
Din greșeală poate o să vezi măcar o sclipire ⚡🌈 pentru o clipă dar ce folos dacă pute de la tine a incompetență profesională și a caracter jegos?
Ești un trist în adâncul sufletului tău mic, frustrat și cu sentimentul neputinței veșnice!
Du-te de tot acasă la scorbura 🏦 ta și plângi încetișor 💦!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte