Musca Verde de Rahat bâzâie jalnic prin aerul fierbinte, tristă și ofuscată

A venit vara cea călduroasă🌞🔥 iar toate vietățile din Pădurea cea Verde de la Frontieră🌳🌲 s-au aciuat care pe unde s-a găsit vreun loc răcoros.
Dar……ați ghicit!!! Numai Musca Verde de Rahat🪰 bâzâie jalnic prin aerul fierbinte, tristă și ofuscată de existența ei tragică și încărcată de amărăciune. De amărăciunea neputinței după ce mai înainte s-a visat regina albinelor. Ce să-i faci, din rahat💩 niciodată nu vei putea face miere, Musco!!!
Incompetenta și analfabeta Muscă🪰 nu a avut nici măcar curaj să se bage la o întrecere pe o funcție de conducere din dealul Copoului, pe care hoțește a încercat să pună piciorușul plin de rahat mai din iarnă. Tot a așteptat semnalul de la Iapa de Tablă 🐎însă în zadar!!!
Ca o muscă proastă ce este🪰, și-a dovedit lipsa de substanță cenușie din chestia ce îi ține acoperiș pe gât și nu a avut curaj să intre în luptă pentru cașcavalul ce își înfipsese cleștii la comanda celebrei iepe🐎.
Animăluțele de prin tufișuri🌿 ne-au șoptit că Muscoiul cel Clipicios din Hazna🪰 s-ar mai fi prezentat pe la niște concursuri când a dat dovada cea mai clară că e prost total de-a binelea. Se zice că nu poate reține nicio silabă de pe papirusul cu o lege, deși cică ar fi lucrat cu aplicarea acesteia vreo 10 ani pe Poarta Sculenilor de la Prut.
În schimb ar fi dibaci la scris denunțuri închipuite împotriva oricărui din jur, chiar și împotriva țiitoarei sale👩‍❤️‍👨. Dar despre asta mai căutăm prin tufișurile cu noutăți.
Odată cu schimbările de vremuri și de vremi prin Pădurile Verzi🌳🌳🌳🌳🌲🌲🌲🌲, după ce au făcut niște razii dulăii cei răi 🐕‍🦺🐕‍🦺🐕‍🦺din Cot, i s-a cam tăiat din tain Muștei🪰 și acolițiilor săi🪲🪳🦟🦗🕷️🐝. Acum se pare că insecta nu mai are frunze verzișoare să plătească Papagali Senili 🦜ca să o ajute să arunce cu rahat și să ungă cu putregai ochii curioșilor de rahat mediatic.
Sau poate Papagalul Bătrân și Senil 🦜a sucombat de foame că nu a mai primit hrană de la Musca Verde de Rahat🪰?
Hai să dăm cu bățul prin mucegaiul vieții acestor creaturi jalnice, poate s-or mai trezi să horcăie a sfârșire.
Partea a doua este destinată privitorilor din tribunele mai înalte care nu înteleg de la distanță ce se întâmplă în teren:
Tâlharul MULINETĂ👺 zis și ”DĂ DIN OCHI”👁️, infractor consacrat din tată în fiu, a încercat și parțial a reușit să ocupe mai în iarnă un loc de șef tocmai de cealalată baricadă, a oamenilor normali.
Deși tâlharul 👹a scos colții și a mârâit la halca lui de carne, când a venit ziua concursului de ocupare a postului, nu s-a prezentat de frică să nu îi cadă limba din gură la cât de prost este când se chinuie să pronunțe cuvinte din legislație.
În istoricul lui apare că și-a dat doctoratul de prost când la un amărât de concurs nu a reușit să își aducă aminte nici măcar de o literă la un cuvânt.
Cam asta pe scurt.
E vară și toate vietățile sunt în concediu sau sunt amorțite de căldură.
Asteptăm cu nerăbdare noi isprăvi ale Muștei🪰 și ale altor jivine proaste🐛🪱🐝🐸🐮 de prin Pădure!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte