Musca Verde de Rahat 🪰 din nou pe val…pe valul contrabandei!

Trecut-a o vreme de când din Pădurea cea Verde de la Frontieră 🌳🌳🌳 nu prea s-au mai scris povești adevarate decat de prin colțuri neimportante și despre orătănii care încă nu au popularitatea marilor actori ratați ai cinstei, onestității și bunului simț.

Vestita Muscă Scârboasă 🪰până la infinit, mai obraznică ca niciodată, îmbătată complet de succesul ultimelor lovituri, a început să împrăștie cu rahat 💩 primprejur, peste alte animăluțe, ca să și piardă urma ce tot o încearcă dulăii jigăriți 🦮 ai Ocolului Silvic să o prindă din urmă ca să îi rupă piciorușele și să dea de ascunzătoarea cu oușoare de aur ✨, multe cum sunt cele de muscă ca atunci când se cacă ca să se înmulțească.

Dacă până mai ieri resuscita Papagalul Cretin și Senil de Botoșani 🦜să borască găinaț verde regurgitat ca să îi țină partea, acum Muscoiul Jegos 🪰a mai cumpărat niște ființe putrede 💀💀💀dintr-o scorbură abia DEZVĂLUITĂ să interpreteze o hămăială tristă despre o contrabandă cu paie aruncată în cârca unor viețuitoare aflate gură cască prin zonă.

Și dacă tot a clocit un purcoi de bani✨, Răpănoasa Muscă de Excremente🪰 și-a adus la viață, fostele iubiri 🥰 cu năbădăi de prin tinerețe și anume printre altele Cățeaua Laica🐩 cu care tare mult jucau teatru că se dușmănesc, însă prin dos erau în mare amor ghebos.

Cine e cățeaua? Eh, e bătrână acum dar tot are doi puiuți, băiat și fată de care Bătrânul Muscoi🪰 are grijă de ei, de la o vreme ce Javra Cotoroasă🐩 nu mai are drept de intrare prin Pădurea Verde🌳🌳🌳.

Iar Cufirita Javră🐩 în amintirea gâdiliturilor de sub coadă (se zice că Muscoiul🪰 o are mică🤏 pe unde se pișă dar este năbădăios la excrescența ce îi iese dintre ochi), s-a apucat să bălească pe cărările pădurii, devenind peste noapte o vajnică luptătoare antitâlhari, după ce o viață trista întreaga a supt numai de la Tâlharul Muscoi.

Întrebarea este: Dar de unde atâta bogăție pe Musca Dobitoacă🪰???

Cum de unde? Hai să ne aducem aminte! Prin iarnă, Muscoiul Ratat la Minte🪰 a fost pus de-a dreapta în Ocolul din Copou ca să fie paznic la ceea ce a furat o viață întreagă la Poarta Sculenilor🦥 Acolo jos în hazna nu putea fura decât cu lingurița dar odată împins de Iapa de Tablă 🐎, a primit unelte grele de jaf adevărat așa cum a visat încă de la naștere și cum l-a învățat tata lui, infractor dovedit.

Deși dat jos de zbieretele 🙀😿😾animalelor îngrozite de proporțiile defrișării cataclismice ce le pregătea Scârba de Muscoi🪰, tot a mai apucat să organizeze începând din toamnă până în luna lui Florar, un lung șir de trenulețe 🚚🚚🚚 încărcate cu paie și trase de niște cărăbuși bandiți 🪲🪲🪲.

Când a dat primăvara, Muscoiul 🪰 deși trist, plesnea de grăsime pe burtă la cât și-a frecat piciorușele de ea de bucuria încasării oușoarelor de aur✨.

Și dacă tot a fost supărat că a căzut de pe dealul Copoului și și-a perfecționat antenele în jaf la drumul mare cu trenulețe 🚚🚚🚚, de ce să nu încerce și cu niște bărzăuni grei🛩️🛩️🛩️ să zboare cu paie și mai multe peste Pădurea rărită de frica puterii financiare a Muscoiului Nesimțit🪰.
Treaba a mers ca pe roate sau mai bine zis, ușor ca niște norișori traversați de bărzăuni🛩️🛩️🛩️, că doar nu a stat degeaba cât a duhnit a rahat în Ocolul din Copou.

A angajat bărzăunii 🛫🛬🛬, i-a pus la treabă, afacerea a reușit astfel încât, pe lângă tezaurul produs, s-a mai atârnat o decorație 👨‍✈️pe pieptul Muscoiului Retardat ca fiind ” Mare Maestru al Tâlharilor de pe întreaga Pădure Verde de la Est”

Și uite așa misterul purcoiului de bani✨, a explicației de ce aruncă de zor cu rahat în jur sclavii plătiți de Muscoi🪰, tocmai ca să facă spectacol și să se sustragă de la faptă.

Pare-se că e cam fericită Otreapa de Muscă🪰, normal am crede că la câți bani a produs, cumpără dulăii 🐶cu tot cu zgardă și pe hăitași laolaltă. Iar ca aroganță, își plătește regește și fostele țiitoare și actualele👩‍❤️‍👨…Dar oare ce mai face actuala țiitoare 🦆?

Dar haideți odată, legați Musca🪰 de cap până nu e prea tâziu să se cace cu aur peste cei care încă mai pot să o oprească!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte