MOTANUL HABARNIST DE BRUXELLES 🐈‍⬛

MOTANUL HABARNIST DE BRUXELLES 🐈‍⬛

 

Să-i dăm bătaie cu personajele care așteaptă cu nerăbdare să apară în serial…unele cu teamă să nu li se descopere bălegarul puturos🙊 ascuns sub preș, altele cu interes ca să afle ce mânării le-au mai fost descoperite🙈.
MOTANUL HABARNIST DE BRUXELLES 🐈‍⬛e o ființă care zace prin Casa de Sticlă de la Capitală.
Zace !, nu toarce, că dacă ar toarce tot ar mai produce ceva.
Dar de unde a apărut ”dânsul”?
Pe când era un pisoi ce bântuia Pădurea de la Frontieră pe lângă o apă curgătoare spre Dunăre, mândru habarnist, umbla cu un șoarece🐁 în gură ce fusese prins pe când trecuse fără aprobare peste frontieră. Și cum mergea el nevoie mare cu codița ridicată lumănare, țuști jivina din gură cu tot cu proprietar, sărind în apa curgătoare, mai să îl înnece pe vajnicul motănel! Ce-au mai râs animăluțele de pisoiașul ce se agăța cu disperare cu gheruțele de mal, fiind salvat în ultima clipă.
Așa habarnist și umilit, anii au trecut și motănelul s-a cățărat în Casa de Sticlă într-un moment când ușa era deschisă de o pală de vânt. Și unde mai pui că i-a surâs norocul să își petreacă o vreme torcând neinteligibil (nu! nu era limba engleza de care mult se căznea) pe soba caldă de la Bruxelles.
De la o vreme, hopaaaa! Motanul de data asta total habarnist se cațără pe prichiciul înalt din Casa de Sticlă cu vedere la supravegherea și controlul traversărilor prin Pădurile de la Frontieră.
Iar de aici, mai că nici cu mătura gospodinei🧹 din casă nu îl mai urnești în veci.
Deși  Pădurile tot mai așteaptă să primească vreun semn că motanul are niște treburi de făcut pentru care i se dă păpică grasă de la stat, acesta doar se mulțumește să fie preș la vreun lătrător care temporar îi poate fi șef.
Iar ca să îi scadă și ultimul dram de stimă de sine (ce e aia???) habarnistul motan linge de rahat și curăță de duhoare pe celebra MUSCĂ VERDE🪰 ca să se pună bine cu vreun mascul alfa.
Morala: Oricât de sus te-ai urcat pe prichiciul ierarhiei și oricât ai părea de umblat pe diverse sobe și acoperișuri, când ești habarnist și scapi șoarecii din gură, când ți-a putrezit șira spinării cu tot cu coadă, pădurea se va uita la tine ca la un rezultat al Muștii Verzi care face treaba mare într-o zi cănd a păpat bine o mortăciune.
Data ce urmează ne așteaptă să povestim ȚAPUL CURENTAT ÎNTR-O URECHE🐐.
Și noi, cu nerăbdare🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte