MEDIA…CONTRABANDÃ

Revenim asupra subiectului cu TIR-ului plin de ţigări din vara lui 2018 care s-a  produs în zona de competenţă a SPF Iaşi. Cu toate că a trecut atât de mult timp, nimeni nu se face răspunzător pentru evenimentul de frontieră din acea noapte. Chiar dacă au existat foarte multe indicii de implicare a unora .

în acest grav act de contrabandă nici până în ziua de astăzi nu avem un răspuns concret. “Încă se fac cercetări…!” Mai nou se pare că cei suspecţii au început o luptă mediatică de aruncare a “pisicii” în curtea celuilalt. Au apărut mai multe articole de presă în on-line în care cineva(Oare cine?) încercă să direcţioneze vina pe alte persoane. Ne dorim foarte mult, noi poliţiştii de frontieră, să vedem scos la lumină “putregaiul” de lângă noi. Îngrijorător este că şi mass-media românească a devenit o fabrică de bani. Dacă dai banul scrie ce vrei tu. Dar cum explici că te întorci la 180 de grade fără să dai o explicaţie? E clar că eşti plătit. Oricât ar vrea să se albească unii sau alţii păcatele îi vor ajunge din urmă. Toţi poliţiştii de frontieră ştiu asta. Mai devreme sau mai târziu adevărul va ieşi la iveală.

 

In realitate justitia doarme, dosarul stagneaza, cu siguranta se asteapta termenul de prescriptie pentru a se ingropa de tot cazul.

Se pare ca justitia lucreaza la capacitate maxima doar la incropirea unor dosare, atunci cand sunt deranjati beneficiarii banilor!!!!!

Anexăm articolele din Justiţiarul.ro

2020

Mafia transfrontalieră – contrabanda cu țigări (II)

 

Mafia transfrontalieră – contrabanda cu țigări (I)

2018

Mafia transfrontalieră – contrabanda cu țigări din Republica Moldova, frăția hoților cu vardiștii

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte