MAMA EI DE JUSTIŢIE

Trăim în era contradicţiilor. Organizația noastră S.N.P.F. a demarat numeroase acţiuni în instanţă pentru recuperarea şi acordarea unor drepturi legale poliţiştilor de frontieră. Aceste acţiuni au fost minuţios, profesionist şi puternic argumentate juridic.

Ne-am trezit în faza în care politicul dictează şi în justiţie. Cum este posibil să disjungi cauzele în dosare cât mai mici şi pe rolul căt mai multor instanţe? Se vede de la o poştă că politicul, sau mai bine zis statul “binevoitor”, şi-a băgat coada. Scopul este acela de a fi angrenate cât mai multe instanţe care să emită decizii cât mai diferite. Astfel se va ajunge la Înalta Curte. Şi de-ar fi numai atât. Înalta Curte îşi contrazice decizia ulterioară. Numai justiţie nu e în Romania. Se pare că se judecă doar cum dictează politicul. Oare nu este suficient până unde s-a ajuns cu abuzurile în justiţie? Se vede cu ochiul liber fără să fii mare cunoscător în ale justiţiei că deciziile sunt net părtinitoare în favoarea statului. Ce justiţie e asta? Legile sunt făcute special interpretabile pentru a fi folosite de politicieni sau acoliţi de-ai lor. Se vede de pe lună că singurul criteriu de judecată care contează este cine deschide procesul şi al cui este. JUSTIŢIA cu adevărat e OARBÃ!

1 comentariu publicat

  1. Oare pana cand acesti politicieni nemernici dicteaza instantelor de judecata, ce si cum trebuie sa faca? Tudorel Toader, fost ministru a transmis o dispozitie instantelor prin care le cere sa nu „secatuiasca” bugetul cu procesele politistilor/militarilor. El este o secatura! Va dau un exemplu de discriminare pe fata: fosti colegi care au luat ajutoare banesti la trecerea in rezerva , actualmente procesele sunt respinse, motivand ca „nefondate”, baza respingerii de fapt este OZU, dat de „hartiuta” lui Tudorel. Nemernici nemernici! O alta nemernica este Olga cu OUG, 57, 59 si 114. Inca odata, nemernici, nemernici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte