MAI CATOLIC DECÂT PAPA!

Se pare că I.T.P.F. Timișoara, având la conducere pe chestorul Giurea Gim Tiberiu reprezintă pentru noi și nu numai pentru noi, o inepuizabilă sursă de teme legate de ilegalitate, nepăsare, neștiință și mai ales bătaie de joc. Odată cu revenirea la Timișoara a Salvatorului de la Sighet, mulți “lingăi” din echipa sa, au sperat că va stârpi fenomenul migraționist fără ca ei să cunoască anumite detalii legate de adevăratele motive pentru care domnia sa a coborât din vărful piramidei. Se pare că este în campanie electorală cu toate că legislația nu prea îi permite sau mai pe față exprimându-ne, nu are voie. Ar mai exista varianta de excepție aceea că fiind chestor și avându-și originile la Sighet, acolo unde a stârpit contrabanda cu țigări, este posibil să fi primit derogare de la ministrul Vela să desfășoare “câteo treabă” prin zona Caraș Severin că tot este în zona de responsabilitate a I.T.P.F. Timișoara.

Și pentru a da dovadă de pupincurism dus la extrem, acum câteva zile, “Făt Frumos cu stea de-a mare”, s-a urcat într-un Nissan Pathfinder din dotarea I.T.P.F. Timișoara și a condus un alai de două audi A4 (TM….DLZ);(TM….ZWN) și un microbuz cu care s-a dus val vârtej tocmai la Aeroportul Traian Vuia acolo unde urma să aterizeze un elicopter ce avea să îl aducă la Timișoara tocmai pe ministrul Marcel Vela. Cu toate că domnul chestor l-a încadrat informativ pe pilotul elicopterului să obțină informația legată de ora aterizării și componența echipei, cum era de așteptat, acesta nu a înțeles nimic, pentru că ministrul a aterizat la Lugoj iar el l-a așteptat la Timișoara cu un convoi de 4 autoturisme aflate în dotarea I.T.P.F. Timișoara. Dându-și seama de realizare, a demonstrat că profesionalismul pe care la dobândit de-a lungul timpului la Sighet, l-a ajutat să fugă disperat la Lugoj și să îi lase baltă pe colegii șoferi în așteptare preț de câteva ore până când aceștia s-au dezmeticit singuri și au revenit la sediul I.T.P.F. Timișoara, probabil și omagii “mărunte din buze”, aduse șefului lor care nu se mai dă plecat la București. Asta s-ar traduce în linii mari, bătaie de joc și lipsă de respect, însă ce pretenții putem avea noi de la acest personaj despre care știm cu toții ce reprezintă, cât poate și mai ales de ce este în stare. Acesta reprezintă unul dintre motivele pentru care chestorul Giurea Tiberiu Gim a fost retrimis la Timișoara, și anume să consume nejustificat resursele de combustibil ale instituției în scopul personal de a se asigura că este pe cale să își îmbunătățească imaginea deja terfelită prin bravurile sale anterioare. Nu se știe pentru ce își primește salariul lunar acest personaj cu grad de chestor, întrucât este văzut jumătate de oră dimineață după care dispare ca măgarul în ceață și nu mai apare la nicio subunitate din cadrul I.T.P.F. Timișoara. Suntem de părere că, dacă tot a fost trimis la Timișoara, ar trebui să coordoneze cu simț de răspundere de la sediu sau din teritoriu, să spună domnia sa cum se face și cum nu se face, nu să se plimbe stingher prin zona Caraș Severin dar prin alte medii nicidecum prin zona de frontieră…să fie oare de vina, Campania Electorală?

Cum era de așteptat, unde apare Gim Giurea, apare și debandada, apar și problemele și apare mai nou virusul Covid pentru că a reușit performanța de a delega personalul de la sediu în teritoriu acolo unde au lucrat în patrule cu lucrătorii de la sectoare, unii dintre aceștia purtători de viruș din nefericire. Astfel s-a atins performanța de “a aduce în curte acest virus nenorocit”, din cauza căruia la acest moment suferă câțiva colegi de-ai nostri. Dacă tot am adus în discuție îmbolnăvirile, trebuie să îl nominalizam pe șeful Resurselor Umane de la Timișoara, nepurtătorul de mască comisar șef Căplescu Mihai, cel care s-a simțit rău toată săptămâna trecută dar care a refuzat să stea acasă sau să se testeze, dorindu-și parcă să își îmbolnăvească subordonații. Norocul unora a fost că personalul din cadrul serviciului a sesizat inspectorul șef și a acceptat testarea al cărei rezultat a fost pozitiv. Problema care se ridică la momentul actual este legată de ancheta epidemiologică, a fost sau nu a fost realizată corect? În opinia unor specialiști, nu a fost realizată corect motiv pentru care la acestă oră există riscul ca și alți lucrători din cadrul Serviciului Resurse Umane să fie infectați. Având în vedere că spațiul S.R.U. unde își desfășoara activitatea comisar șef Căplescu Mihai, este format din 3 birouri fără uși între ele, suntem de părere că s-ar fi impus carantinarea întregului personal. Nu cumva comisarul șef Căplescu Mihai se află în situația de a face obiectul unui dosar penal pentru “zădărnicirea combaterii bolilor”?…se pare că ar cam fi întrucât a luat nărăvul de la șeful său și a ascuns adevărul adică a indicat o singură persoană ca și “contact direct” deși ele au fost mai multe. În mod normal, trebuiau carantinați inclusiv inspectorul șef și chestorul Gim Giurea întrucât au participat activ și constant la toate ședințele organizate la sediul I.T.P.F. Timișoara.

Suntem curioși ce va urma, câți se vor mai îmbolnăvi din această nepăsare și mai ales dacă cineva se va sesiza cu privire la aceste lucruri având în vedere că domnul comisar șef Căplescu Mihai nu purta niciodată mască și a fost bolnav de 10 zile însă acesta a continuat să vină la serviciu fără să consulte medicul. Ne întrebăm dacă mai există comandă la I.T.P.F. Timișoara, dacă există medic de unitate și mai ales dacă a fost testat cineva din cadrul Resurselor Umane, după acest eveniment nefericit.

Va urma…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte