ITPF TIMIŞOARA: MANAGERUL “ILEGALIST”

La ITPF Timişoara managerul e în permanenţă paralel cu legea. Pe lângă multe abuzuri şi nedreptăţi, şeful ITPF se bate pentru primele locuri din coada clasamentului în materie de management si de repectarea legii. Cheamă personal din concediul de odihnă pentru cercetări prealabile în contradicţie cu prevederile legale. Nu ţinem partea celor cerecetaţi în diferite situaţii, dar în acelaşi timp nu putem fi nepăsători la abuzurile care se fac. Nu poţi anula concedii de odihnă doar pentru că trebuie să dai o declaraţie într-o cercetare prealabilă. Ne punem pe bună dreptate problema dacă nu e cazul ca şeful ITPF, domnul Giurea, să renunţe sau, să fie schimbat din funcţia care se pare că îl cam depăşeşte. A dat dovadă de foarte multă inconsecvenţă şi deficienţă managerială încât să reuşească bulversarea personalul din subordine. A ajuns în stadiul în care se gandeşte la personalul din subordine doar ca la simple piese într-un joc. Domnule şef ITPF, personalul din subordine se încadrează în categoria OAMENI ŞI COLEGI! Nu toţi sunt păpuşi de paie sau marionete “pupincuriste”(sperăm că sunt cât mai puţini!). După cum vremurile arată credem şi sperăm că a trecut vremea incompetenţei şi mârşăviei profesionale. LA REVEDERE  domnule Giurea!

9 comentarii publicate

  1. Jym asta se crede un Dumnezeu pe care toată lumea știe că există dar nimeni nu îl vede …..cate ilegalități mai trebuie să facă să zboare odată din funcția pe care o deține ? Cate probe mai trebuie aduse pt a se demonstra că este cel mai prost manager dintre toți șefii de inspectorat ce s-au perindat la Timișoara??? Mai mult de atât de ce nu îl acționează în instanță persoanele care sunt lezate. De ce nu se autosesizează corpul de control al ministrului, întrebarea mea este următoarea: toate acestea ajung pe masa cui trebuie ???? Degeaba se umple mass-media de ilegalitățile lui Giurgea dacă nimeni nu ia măsuri împotriva lui !!!

  2. Rusine domnule Diugu ! Ati ajuns sa luati partea consumatorilor de droguri ! Furmosi (halal) politisti de frontiera. Din banii contribuabililor trageti pe nas !

  3. Domnule administrator de ce nu publicati comentarile si contra acestei injurii la comanda? Asta este democratie ? Acesta este sindicatul SNPF ? Vai de mama voastra daca va vine Giurea sef la IGPF ! Eu, nu el va voi nimicii ! Mai ales ca la ce a facut ZGiurea la Timis, tu si cei din spatele tau, voi coruptilor veti platii pretul corect, drogatilor ! Rusinica !!!

  4. Rusine domnule Diugu ! Ati ajuns sa luati partea consumatorilor de droguri ! Furmosi (halal) politisti de frontiera. Din banii contribuabililor trageti pe nas !

  5. Cu un reprezentant sindical de valoarea domnului Popescu de la Garla Mare nici nu este de mirare ca ati ajuns sa identificati politistii de frontiera cu consumatorii de droguri ! Felicitari ! Mare realizare !

  6. BLIA, BAAA GUNOIULE GENETIC DE SINDICALIST, NU TRECI DE MINTEA UNUI MAC (MILITAR ANGAJAT PE BAZA DE CONTRACT) !!! ASA OM, ASA SINDICAT ! MURDARESTI IMAGINEA POLITISTULUI DE FRONTIERA ADEVARAT !!! IMI PARE RAU CA AM TRECUT DOAR 17 IDIOTI CA TINE IN REZERVA ! AI SCAPAT, DEOCAMDATA !!!

  7. Voi sindicalistii, nu ajungeti nici la genunchiul broastei ! Giurea are valoare mai mare de o mie de ori decat voi, mogaldanilor ! Are rezultate cat nu o sa aveti voi toti membrii din sindicat ! Adormitilor ! Acolo, omul a stopat un fenomen infractional pentru care suferea o tara intreaga ! Si voi ce vreti ?! EL=POLITIST DE FRONTIERA ! VOI= VAI MAMA …DROGATILOR !

  8. Vai de mama vostra daca va vine Giurea sef la IGPF ! Va va nimicii pe bucati ! Si pe voi si pe cei care au comandat acest atac mizerabil !!! Stergeti atacul sau va afla o tara intreaga cat de jegosi sunteti ! Giurea a facut la Timisoara cat nu o sa reusiti toti coruptii dinaintea lui ! Rusine voua sindicate tradatoare de profesinalism !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte