INCOMPATIBILITATE

COMUNICAT

 

Suntem neplacut surprinsi sa constatam ca sunt foarte multi colegi care folosesc functiile de conducere sindicale pentru diferite functii de conducere in structurile POLITIEI DE FRONTIERA.

In data de 28.03.2018, o echipa S.N.P.F. s-a deplasat la sediul sectorului Vicovul de Sus, vizita in cadrul careia  s-a constatat ca adjunctul sefului de sector (care in acea zi era si seful SPF) indeplineste totodata si atributiile SSM  iar in cadrul Biroului Teritorial sindical detine functia de vicepresedinte, in timp ce presedintele Biroului Teritorial al altui sindicat, detine functia de sef de punct.

Este foarte grav ca s-a ajuns in situatia in care avem colegi de frontiera pe chipul carora se citeste nemultumirea si frustrarea tacita, colegi care ne soptesc faptul ca doresc sa se inscrie intr-un sindicat ce sa le urmareasca interesele insa, avand in vedere situatia in care sunt prinsi, se vad nevoiti sa taca si sa inghita. Cu alte cuvinte, „cum ar putea sa faca ei o sesizare impotriva sefului, cui sa se planga ca nu se respecta legislatia pe SSM?” Ba mai mult, unul din cei doi lideri apare des si pe retelele de socializare pozand in „lupul moralist”.

Noi propunem sa o numim pe doamna ministru presedinte la un sindicat si am rezolvat toate problemele, nu?

Rusine celor care permit si admit astfel de incompatibilati si nu realizeaza ca prin acest fapt  demonstreaza indiferenta fata de membrii de sindicat.

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte