În Pădurea cea Verde de la Frontiera de la Răsărit

A dat căldura, a dat turbarea în animale!!!!💥💥💥
În Pădurea cea Verde de la Frontiera de la Răsărit🌳🌳🌳, fojgăiala e mai ceva ca într-un cuib de viespi stârnite din dubălărie.
Musca Verde de Rahat🪰 a înebunit cu totul, bâzâind ca o drujbă înfiptă în cioate, împrăștiind rahat în toate părțile. Nașpa, e cam fără efect! Toți o știu deja ce îi poate căpușorul rotund iar cei care s-au fript inclusiv Iapa de Tablă🐎, se fac că nu o văd.
În boala ei fără de sfârșit care o chinuie din ce în ce mai tare, biata Muscă clipește 👁️fără de control din pleoape și dă din căpușor spasmodic cu buza-i mare și umedă atârnândă, stârnind haos și stupoare pe la poarta de trecere prin pădurea Sculeni🌳.
Mai la vale, prin lunca cu poieni a Vasluilor, pe la un ocolaș de frontieră uitat de lume, e o hămăială de javre puturoase🐕‍🦺🦮🐩, mari și băloase, păstorite prost și fără de cap de către o vietate, nici câine nici lup, nici dulău nici mâță 🦨
Dihăniile hârâie supărate că au fost date din bărcile🚣🏻‍♀️🚣🏻🚣🏻‍♂️ ce le plimbau agale prin apele de pădure unde haleau cărniță la discreție și încasau pentru lene bani cu sacul. Cum a intrat ceva apă și au fost stropite cu ceva vorbe de duh, somnoroasele trezite din amorțeală încearcă să apuce cu colții de vreo bucată de pulpană a celor care îi fluieră. Nici lup nici căine, nici dulău nici mâță stă și belește ochii tâmp la lătratul agramat al orătăniilor suflătoare de aer pe degeaba.
Și mai la vale, la Oancea cea mănoasă, șade Buhaiul cel Nesimțit🐃, care de mulți ani face și desface toate relele prin Pădurea din ce în ce mai rară a frontierei. Gurile rele zic că la ce bile mari târâie pe pământ, pădurea cică ar fi pe proprietate privată a lui inclusiv animalele și animăluțele prizoniere în habitat.
Ca un Buhai🐃 ce clipește din ochii bovini încet și calculat, veghează soimește la activitatea jivinelor aciuate pe la poarta de peste apa Prutului, jefuind cu sârg orice viețuitoare ce o împinge păcatul să traverseze locul.
Deși mai zilele din urmă a trecut o haită de dulăi🐶🐶🐶 de la Casa din Dealul cel Mare al Copoului și i-a suprins cu sânge pe bot și labe, jivinele aflate sub bilele protectoare ale Buhaiului🐃 nu s-au sinchisit prea tare, știind că umbra mare a Buhaiului și nemișcarea Morților vii din Casa cea Mare de Sticlă de la Capitală le asigură un somn liniștit ca a ursului în hibernare la scorbură.
În depărtarea de la întâlnirea Prutului cu Dunărea cea Bătrână, în tufișurile negre ale Galaților care ascund mizeriile puturoase ale hienelor și șacalilor🦝🦡 care mușcă până la os pe cei ce au curajul să traverseze poarta de peste apa Prutului, tronează Muma Pădurii 👹 încojurată de tot ce e mai periculos din fauna: crocodili adormiți 🐊 în capul turelor de serviciu care stau întinși pe asfaltul cald al Giurgiuleștilor, macerând carnea crudă înghițită, hiene 🦡fără de milă care supraveghează vigilent contrabanda cu paie dăunătoare ce nu ezită să își îndese din când în când în sarsanale ca să care și acasă.
Pătrunzând adânc în Pădurea Verde de la Frontieră îți dai seama că ar cam fi vremea să se mai dea drumul la niște haite de dulăi🐶🐶🐶 și împreună cu niște hăitași dibaci 🏌️‍♀️🏌️🏌️‍♂️să-i mâne ca pe niște oi🐑🐑🐑 în țarcul cel mare al NDA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte