MIGRANTI TIMISOARA

Frontiera de vest cu Sebia luată cu asalt de migranți.

Frontiera de vest cu Sebia luată cu asalt de migranți.

În ultima perioadă, frontiera de vest a României cu Republica Serbia este asaltată de grupuri din ce în ce mai numeroase și mai dense de migranți care, fugind din calea războiului din țara lor, caută un trai mai bun departe de casă. Polițiștii de frontieră din Inspectoratul Teritorial Timișoara reușesc printr-un efort supraomenesc și cu o profesionalitate exemplară să controleze pe cât posibil acest fenomen.
Acești străjeri ai hotarului de vest se confruntă însă cu mari probleme și dificultăți pe care cu eforturi atât fizice cât și pshihice de neimaginat se străduie să le depăsească.

Polițiștii de frontieră din acest Inspectorat au nevoie urgentă de personal suplimentar.

Ei sunt aproape de limita efortului fizic și psihic în lupta lor (până la urmă a întregii țări) pe cel mai greu front al supravegherii și controlului frontierei de stat, ajungand si la sute de ore suplimentare, ore care din păcate sunt neplatite.

Domnule Ministru al Afacerilor Interne, vă rugăm să vă aplecați atenția cu prioritate asupra acestor probleme cu care se confruntă poliția de frontieră, situații grave și care nu mai suferă amânare.

Vă rugăm să sigurați urgent:

  • suplimentarea sistemelor de supraveghere video de termoviziune precum și dotarea polițiștilor cu cele necesare pentru a putea face față acestui asalt asupra frontierei de stat .
  • asigurați suplimentarea personalului operativ pentru a garanta o capacitate de reacție promptă și de calitate, de care va beneficia până la urmă întreaga națiune.
  • asigurati banii necesari pentru plata orelor suplimentare.

„PATRIA ET HONOR”

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/tot-mai-multi-imigranti-incearca-sa-intre-in-tara-ilegal-pe-la-granita-cu-serbia-politist-de-frontiera-psihic-suntem-terminati-1540697

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte