DRUM LIN SPRE CER, COLEGULE!

DRUM LIN SPRE CER, COLEGULE!

Organzația noastră transmite sincere condoleanțe și regrete eterne, familiei colegului nostru, Agent Șef Principal VECEA Cristian din cadrul SFP Jimbolia.
Am atras atentia prin sute de sesizari cu privire la abuzurile manageriale și delegările abuzive, asupra pericolului de îmbolnavire la care sunt expuși politistii de frontiera din cadrul ITPF Timisoara, ultima data chiar la intalnirea cu factorii de conducere din IGPF de luna trecută. Am subliniat în mod repetat managementul defectuos însă, se pare ca în cadrul MAI si IGPF sunt mai importante interesele managementului de acolo, pe care de altfel il lauda, în detrimentul politistilor de frontiera.
Ne intrebăm astfel: oare au vreo remușcare cei care se fac vinovati de protejarea acestui management defectuos? De cate decese mai este nevoie pana cand colegii si poporul sa se revolte, sa-i ia pe sus si sa ii ducă acolo unde le este locul, la inchisoare?
Organizatia noastră nu va ramane pasiva la o asemena cruzime; pregatim proteste și chemăm colegii alaturi de noi, în numar cat mai mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte