Comunicat

O delegatie a Sindicatului National al Politistilor de Frontiera s-a deplasat in luna februarie, la Sectoarele Politiei de Frontiera de pe raza judetului Suceava.

Problemele si neajunsurile colegilor nostri sesizate  au fost aduse la cunostinta atat conducerii Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, conducerii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei dar si conducerea Ministerul Afacerilor de Interne si asteptam ca solutionarea lor sa fie pozitiva.

Una dintre cele mai acute situatii este cea a tinutei de protectie cu care politistii de frontiera executa la aceasta ora misiunile, tinuta care este complet neconforma cu standardele de calitate si protectie la intemperii.

Organizatia noastra incearca pe toate caile sa gaseasca o rezolvare in ceea ce priveste acordarea sporului de izolare a politistilor de frontiera ce isi desfasoara activitatea in zonele izolate, ex. colegilor nostri din cadrul SPF Izvoarele Sucevei.

Incercam deasemenea sa gasim rezolvare privind montarea pentru anotimpul de iarna, pe autoturismele de teren ce isi desfasoara activitatea in zona de munte, o lama pentru dezapezire.

Avem asigurari atat din partea conducerii IGPF cat si a inspectoratelor ca ne vor sustine in toate demersurile facute de noi, demersuri ce vin in sprijinul si ajutorul politistilor de frontiera.

Totodata, in urma discutiilor purtate cu conducerea ITPF Sighetu Marmatiei referitor la problemele cu care se confrunta politistii de frontiera de la SPF Tarna Mare, domnul Inspector sef va verifica situatia prezentata si va incerca rezolvarea celor relatate.

In ultima saptamana din luna martie ori prima saptamana a lunii aprilie, vom organiza o intalnire de Dialog Social cu conducerea ITPF Sighetu Marmatiei, fapt pentru care, toti politistii de frontiera ce sunt interesati, ne pot aduce la cunostinta problemele cu care se confrunta pentru a putea astfel sa le transmitem si sa cautam solutionarea acestora.

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Sari la bara de unelte